Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

     

    

Βιβλιοθήκη εικόνων

 

Η αρχαία μέθοδος απόσταξης των στέμφυλων μετά από την ζύμωση εφαρμόζεται στο μοναστήρι κάθε χρόνο μετά τον τρύγο.

Η Μονή επένδυσε σε ένα νέο αποστακτήριο και σε μια νέα γραμμή εμφιάλωσης για την παραγωγή παραδοσιακής τσικουδιάς.


     

 

ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 500ml 38% vol.

Παραδοσιακό Κρητικό Απόσταγμα από Σταφύλια Βιολογικής Γεωργίας

Η Τσικουδιά είναι ένα απόσταγμα που παράγεται από στέμφυλα των σταφυλιών.

Προσφέρεται σαν χωνευτικό μετά το φαγητό ή ακόμα να συνδυαστεί με ξηρούς καρπούς, σταφίδες, τυρί ή ελιές.

Πίνεται πολύ παγωμένο.

 

 

 

 

 

 


 

 

ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 200ml 40% vol.

Παραδοσιακό Κρητικό Απόσταγμα από Σταφύλια Βιολογικής Γεωργίας

Γι’ αυτό το ευγενές απόσταγμα, συλλέγονται σταφύλια από παλιές τοπικές ποικιλίες όπου βράζουν σε χαμηλές θερμοκρασίες για την διατήρηση των αρωμάτων. Μετά από την διαδικασία αυτή τα στράφυλλα αποστάζονται. 

Όταν ολοκληρωθεί η απόσταξη, οι διαφορετικές παρτίδες και ποιότητες αναμειγνύονται για να συνθέσουν το ισορροπημένο, απαλό  και γεμάτο απόσταγμα που τελικά θα εμφιαλωθεί.

Πίνεται πολύ παγωμένο.

 

 

 

 


 

 

 

 

   

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΙΤΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα